Početna » Smeštaj Ružica 6 na Zlatiboru

Smeštaj Ružica 6 na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Ružica 6

Smeštaj Ružica 6 na Zlatiboru se nalazi u naselju Obudojevica, tačnije u ulici Bregova. Vila je u blizini centra ali opet daleko od gradske gužve i saobraćaja. Od jezera, Kraljevog trga, šetališta, restorana, marketa, igraonice za decu, dino i adrenalin parka smeštaj Ružica 6 su udaljeni oko desetak minuta lagane šetnje.Ove novoizgrađene i moderno opremljene apartmane karaktreriše veliki prostor na dva nivoa. Apartmani mogu da ugoste 4-5 osoba.

Apartman 1.poseduje: internet, kablovsku televiziju, lcd tv/ na spratu i prizemlju, moderno i maksimalno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, toalet u prizemlju smeštaja, peškire, posteljinu, toaletni set.
 Grejanje u ovoj vili je etažno.
Dupleks apartman br2.u prizemlju ima potpuno opremljenu kuhinju,ugaonu garnituru na razvlačenje, toalet kao i terasu dok se u gornjem delu dupleks apartmana nalazi francuski ležaj i pomoćna fotelja na razvlačenje tako da je on pogodan za 6 osoba.

Grejanje u ovom moderno uređenom smeštaju je na struju/ radijatori, tako da gosti mogu sami da podese željenu temperaturu.
Vila poseduje terasu sa garniturom za sedenje.
Gostima je obezbeđeno parking mesto ispred samog objekta.

Cena smeštaja

Cena dupleks apartmana u vansezoni iznosi 35-40 eura( cena zavisi od broja dana i broja osoba).
Cena uvih prelepih dupleks apartmana u sezoni iznosi 50-55 eura (cena zavisi od broja dana i broja gostiju).

Zlatibor 
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.

Kontakt informacije

Smeštaj Ružica 6 na Zlatiboru

Smeštaj Ružica 6 na Zlatiboru