Početna » Smeštaj Ružica 7 na Zlatiboru

Smeštaj Ružica 7 na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Ružica 7

Smeštaj Ružica 7 na Zlatiboru nalazi se na predivnoj i mirnoj lokaciji, u naselju Zova, tako da je savršena za goste koji su željni da uživaju u miru i tišini i prepuste se čarima Zlatibora. Apartman je od centra Zlatibora, šetališta, hotela, marketa, restorana udaljen oko 1 km.

Smeštaj je okružen borovom šumom , što mu daje jos lepšu i opušteniju notu koja je verujem poterbna svim gostima koji dođu da odmore dusu od svakodnevnog brzog života. 

Smeštaj poseduje: spavaću sobu, dnevnu sobu,maksimalno opremljenu kuhinju/ šporet sa rernom i ravnom pločom, frižider sa frizom, svo neophodno posuđe, kupatilo sa tuš kabinom, prelepu terasu sa garniturom za sedenje, lcd tv, internet konekciju, kablovsku televiziju, posteljinu, peškire, toaletni set za goste vile.

Apartman je idealan za 4 osobe, poseduje francuski krevet i trosed na razvlačenje. Smeštaj Ružica 7 na Zlatiboru veličine je oko 35 m2. Ulazak u apartman je od 12h, izlazak do 11h. Minimalan broj dana za rezervaciju je 2.
Gostima je na raspolaganju bespatan  parking.
Grejanje u apartmanu je etažno-na struju/ radijatori.
OD SRCA PREPORUČUJEMO OVAJ APARTMAN.

Cena smeštaja

Cena apartman u vansezoni iznosi 25-30 eura
Cena apartmana za 4 osobe iznosi 35-40 eura. Cene u toku novogodišnjih praznika uvećavaju se 50%- 150% a minimalan zakup je od 3- 6 dana.

Zlatibor:
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.

Kontakt informacije