Početna » Smeštaj Ružica 8 na Zlatiboru

Smeštaj Ružica 8 na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Ružica 8

Smeštaj Ružica 8 na Zlatiboru se nalazi u naselju My Villige. Smeštaj je udaljen  oko 900 metara od pijace i autobuske stanice na Zlatiboru a od Jezera i Kraljevog trga oko 1 km. Smeštaj poseduje prelepo dvorište puno zelenila, borova, tuja i ostalog zelenog rastinja u kojem gosti mogu da uživaju i opuste se od svakodnevnog života. Pored ovog stvarno lepog dvorišta vila raspolaže sa 5 moderno opremljenih apartmana razlicitog tipa.

Dva apartmana su studio apartmani za 2 osobe, dva su sa odvojenom spavaćom sobom za 4 osobe i jedan je duplex apartman sa dve spavaće sobe i prelepim konfornim dnevnim boravkom za 6 osoba.

Studio apartmani poseduju ugaonu garnituru na razvlačenje i dvosed, apartmani sa spavaćom sobom poseduju francuski ležaj i ugaonu garnituru/ trosed, apartman sa 2 spavaće sobe poseduje u dnevnoj sobi veliku ugaonu garnituri, u spavaćim sobama francuski krevet i dvosed. Grejanje u ovom prelepom smeštaju je na struju/ radijatori.

Apartman sa 2 spavaće sobe nalazi se u prizemlju, tako da je idealan za starije osobe kao i za porodice sa malom decom. Ostali apartmani su visoko prizemlje i 1.sprat.

Svaki apartman je urađen tako da se vodilo računa o svakoj sitnici kako bi gostima boravak u ovoj vili bio što lepši i prijatniji.
Gostima je obezbeđen parking ispred vile. 

Cena smeštaja

Cena najma studio apartmana u vansezoni iznosi 25 eura po noćenju, dok je studio u vansezoni 30 eura po danu / noćenju.
Cena apartmana za 4 osobe u vansezoni iznosi 30 eura po danu, dok je u sezoni najam apartmana 40 eura.
Cena apartmana sa dve spavaće sobe u vansezoni staje 45 eura po danu/ noćenju, dok u sezoni apartman iznosi 55 eura.
Cena smeštaja se menjaju u vreme novogodišnjih praznika, 1.Maja i sl.

Kontakt informacije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *