Početna » Smeštaj Ružica 9 lux na Zlatiboru

Smeštaj Ružica 9 lux na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Ružica 9 lux

Smeštaj Ružica 9 lux na Zlatiboru predstavlja smeštaj najviše kategorije. Apartmni se nalaze u ulici Breza. Vila je lociran na mirnom mestu , okružen borovom šumom, što smeštaju daje posebnu notu. Apartmni su od centra Zlatibora, šetališta, restorana, kafića udaljeni svega desetak minuta lagane šetnje.

Obe smeštajne jedinice poseduju komfornu spavaću sobu sa francuskim krevetom, predivan dnevni boravak koji je moderno opremljen, mksimalno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo sa tuš kabinom, veliku balkon terasu sa garniturom za sedenje.

Gostima apartmna na raspolaganju je : bežični inernet, kablovska televizija, dva lcd tv, posteljina, peškiri, toaletni set, fen za kosu, daska za peglanje, frižider sa zamrzivačem, toster, aspirator, ugradna rerna, električni bokal i mnoge druge sitnice koje su neophodne za ugodan boravak.
Grejanje u apartmanima na Zlatiboru je etažno, što znači da gosti koji se odluče za ovu vilu mogu sami da podešavaju željenu temperaturu, kako bi im boravak bio što ugodniji.
Smeštaj može da ugosti 4 osobe/ francuski krevet i velika ugaona garnitura na razvlačenje.
Parking mesto je obezbeđeno ispred same vile.

Cena smeštaja

Cena najma apartmana u vansezoni iznosi 40 eura po danu/ noćenju.
Cena apartmana u sezoni staje 45 eura po noćenju.
U vreme praznika, kao što je Nova godina, 1.maj, Sretenje, prolećni raspusti cena može biti promenjena.
Takođe se cena može korigovati za veći broj dana.

– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 

Kontakt informacije

Smeštaj Ružica 9 lux na Zlatiboru