Početna » Smeštaj Stefani na Zlatiboru

Smeštaj Stefani na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Stefani

Smeštaj Stefani na Zlatiboru nalazi se u ulici Drinske divizije. Od centra Zlatibora, šetališta, dino parka, restorana ovaj potpuno nov apartman udaljen je svega 200 metara ili nekoliko minuta lagane šetnje.

Smeštaj poseduje spavaću sobu sa francuskim krevetom, dnevnu sobu sa ugaonom garniturom, maksimalno opremljenu kuhinju, trpezariju sa stolom i stolicama, kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa pogledom na Zlatiborske lepote.

Apartman Stefani na Zlatiboru veličine je 38m2. Smeštaj se nalazi na 1.spratu manjeg stambenog objekta.
Grejanje u apartmanu je na struju/ radijatori.
Gostima je na rasplaganju, internet, kablovska televizija, lcd tv, posteljina, peškiri, higijenski set i mnoge druge sitnice koje su neophodne za ugodan boravak.
Gostima smeštaja Stefani na Zlatiboru obezbeđeno je parking mesto.

Cena smeštaja

Cena najma apartmana u vansezoni iznosi-.
Cena smeštaja u sezoni iznosi-.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije

Smeštaj Stefani na Zlatiboru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *