Početna » Vila 103

Smeštaj Still na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Still

Smeštaj Still na Zlatiboru nalaze se nedaleko od samog centra, preciznije u Vijogorskoj ulici u naselju Obudojevica. Smeštaj Still na Zlatiboru sastoji se od tri apartmana, od kojih su dva sa odvojenom spavaćom sobom i mogu da ugoste 4 osobe i jednog dupleks apartmana koji je idealan za 6 osoba.

Gostima smeštaja na raspolaganju je, internet, kablovska televizija lcd tv u dnevnoj i spavaćoj sobi, posteljina, peškiri, higijenski set i mnoge druge sitnice koje su neophodne za ugodan boravak.
Svaki apartman u vili Still na Tlatiboru poseduje maksimalno opremljenu kuhinju, trpezariju sa stolom i stolicama, kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa garniturom za sedenje. Objekat poseduje lift.
Parking mesto je obezbeđeno.

Cena smeštaja

Cena apartmana za 4 osobe u sezoni iznosi 55 eura po noćenju, dok je cena apartmana u vansezoni 45 eura po danu/ noćenju.
Cena duplex apartmana u vansezoni je 55 eura po noćenju, dok je u sezoni smeštaj 65 eura po danu/ noćenju.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.

Smeštaj Still na Zlatiboru

Kontakt informacije