Početna » Smeštaj Sunčana dolina na Zlatiboru

Smeštaj Sunčana dolina na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Sunčana dolina

Smeštaj Sunčana dolina na Zlatiboru se nalazi u ulici Jovanke Jeftanović, udaljena oko 500 metara od centra Zlatibora, pijace i jezera. Vila je okružena borovima i drugim sitnim rastinjem tako da gosti ove vile na Zlatiboru mogu potpuno da se opuste i rasterete od svakodnevnih životnih dešavanja.

Apartman ima dve spavaće sobe koje se nalaze na spratu (u jednoj sobi je francuski krevet, a u dugoj su dva singl kreveta) kao i veliki dnevni boravak u kome se nalazi krevet na razvlačenje. Takođe ima i potpuno opremljenu kuhinju (šporet sa četiri ringle, rerna, frižider kao i svo potrebno posuđe). U donjem delu apartmana se nalazi toalet i veš mašina, a na spratu je kupatilo. Grejanje u ovom konfornom apartmanu na Zlatiboru je na struju (radijatori). U sklopu apartmana nalazi se lepa komforna terasa sa baštenskim setom.

Smeštaj je na visokom prizemlju tako da je pogodan za decu kao i za starije osobe. U apartman može da se smesti šest osoba. Vila poseduje običan TV i sopstveni parking.

Cena smeštaja

Apartman se u sezoni, što podrazumeva decembar, januar, februar kao i jul, avgust, izdaje po ceni od 45 eura po danu (moguć dogovor za veći broj dana), a u vansezoni ovaj prelepi apartman se iznajmljuje po ceni od 35 eura (takođe moguć dogovor za veću broj dana).

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 

Kontakt informacije