Početna » Smeštaj Tomašević na Zlatiboru

Smeštaj Tomašević na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Tomašević

Smeštaj Tomašević na Zlatiboru se nalazi u naselju Đurkovac. Udaljena je na 400 metara od centra Zlatibora a od autobuske stanice i pijace oko 300 metara. Vila se sastoji od nekoliko apartmana i soba sa svojim kupatilom.
Svaki apartman poseduje odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak sa trpezarijom, tako da može da ugosti 3-4 osobe. Sobe u ovoj vili su dvokrevetne (francuski ležaj ili dva singl kreveta) i svaka poseduje terasu.

Pored svega navedenog vila Tomašević na Zlatiboru poseduje:
-internet
-kablovsku
-tv običnu
-centralno grejanje
-spavaću sobu sa francuskim ležajem
-dnevnu sobu
-potpuno opremljenu kuhinju (neki apartmani imaju šporet sa ravnom pločom i rernom)
-kupatilo sa tuš kabinom
-parking mesto.

Cena smeštaja

Cena apartmana iznosi 25 eura po danu.
Cena dvokrevetne sobe sa svojim kupatilom iznosi 20 eura po danu.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije

Smeštaj Tomašević na Zlatiboru