Početna » Smeštaj u ulici Zelenkada na Zlatiboru

Smeštaj u ulici Zelenkada na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru u ulici Zelenkada

Smeštaj u ulici Zelenkada na Zlatiboru se nalazi u naselju Đurkovac. Od centra Zlatibora smeštaj je udaljen oko 300 metara, tako da će gostima koji se odluče za ovaj apartman na Zlatiboru biti sve na dohvat ruke. Apartman se nalazi u manjem stambenom objektu na 3.spratu. Smeštaj može da ugosti 3-4 osobe.

Gostima apartmana na raspolaganju je: internet, kablovska televizija, lcd tv, maksimalno opremljena kuhinja, trpezarija, kupatilo sa tuš kabinom, posteljina, peškiri, i mnoge druge sitnice koje su neophodne za ugodan boravak.
Grejanje u apartmanu na Zlatiboru je na struju/ radijatori.
Gostima je obezbeđeno parking mesto.

Cena smeštaja

Cena najma studio apartmana u vansezoni iznosi 30 eura.
Cena smeštaja u sezoni iznosi 40 eura.
Cene mogu biti promenjene za vreme novogodišnjih praznika, 1.maja i sl.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije