Početna » Smeštaj Vila 2 Kamalj na Zlatiboru

Smeštaj Vila 2 Kamalj na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Vila 2 Kamalj

Smeštaj Vila 2 Kamalj na Zlatiboru se nalazi u naselju Kamalj, koje je najatraktivnije i najlepše naselje na Zlatiboru. Smeštaj Vila 2  Kamalj  je okružena borovima što gostima pruža najkvalitetniji odmor jer mogu da udišu čist vazduh i uživaju u šetnjama po stazama koje ima ovo naselje.
Vila se nalazi nedaleko od instituta Čigota kao i šetališta do Zlatiborskog spomenika. Od centra Zlatibora je udaljena oko 900 metara.

Apartman poseduje odvojenu dnevnu i spavaću sobu kao i potpuno opremljenu kuhinju (šporet sa pločom, rernu, mikrotalasnu pećnicu i svo potrebno posuđe). Gosti ovog moderno opremljenog apartmana mogu da se opuste uz kamin i finsku saunu.

Smeštaj se nalazi u prizemlju i ima svoju terasu koja je okružena borovima i raznim drugim rastinjem tako da gosti mogu da se opuste u ovoj prelepoj idili koje im pruža naselje Kamalj. Gostima smeštaja je obezbeđeno parking mesto ispred samog objekta.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.

Cena smeštaja

Cena apartmana sa odvojenom spavaćom i dnevnom sobom iznosi:
VANSEZONA – 30 eura
SEZONA – 40 eura

Kontakt informacije

1 thought on “Smeštaj Vila 2 Kamalj na Zlatiboru”

  1. Apartman je savrsen ima saunu ,okolina u borovoj sumi . Naselje Kamalj ima prednost sto nema gradilista kao u ostalim delovima Zlatibora.Domacini su uvek na usluzi .Pozdrav za domacine do sledeceg vidjenj.Pozdrav od Ilije sa porodicom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *