Početna » Smeštaj Vila 2 Kamalj na Zlatiboru

Smeštaj Vila 2 Kamalj na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Vila 2 Kamalj

Smeštaj Vila 2 Kamalj na Zlatiboru se nalazi u naselju Kamalj, koje je najatraktivnije i najlepše naselje na Zlatiboru. Smeštaj Vila 2  Kamalj  je okružena borovima što gostima pruža najkvalitetniji odmor jer mogu da udišu čist vazduh i uživaju u šetnjama po stazama koje ima ovo naselje.
Vila se nalazi nedaleko od instituta Čigota kao i šetališta do Zlatiborskog spomenika. Od centra Zlatibora je udaljena oko 900 metara.

Apartman poseduje odvojenu dnevnu i spavaću sobu kao i potpuno opremljenu kuhinju (šporet sa pločom, rernu, mikrotalasnu pećnicu i svo potrebno posuđe). Gosti ovog moderno opremljenog apartmana mogu da se opuste uz kamin i finsku saunu.

Smeštaj se nalazi u prizemlju i ima svoju terasu koja je okružena borovima i raznim drugim rastinjem tako da gosti mogu da se opuste u ovoj prelepoj idili koje im pruža naselje Kamalj. Gostima smeštaja je obezbeđeno parking mesto ispred samog objekta.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.

Cena smeštaja

Cena apartmana sa odvojenom spavaćom i dnevnom sobom iznosi:
VANSEZONA – 30 eura
SEZONA – 40 eura

Kontakt informacije

5 thoughts on “Smeštaj Vila 2 Kamalj na Zlatiboru”

  1. Sve pohvale za ovaj apartman na Zlatiboru. Necemo menjati smestaj jer nam je ovde bilo toliko lepo kao kod kuce. Apartman poseduje sve sto je neophodno za prijatan boravak. Od centra Zlatibora apartman je udaljen oko 900m. Borova suma koja ga okruzuje je stvarno nesto nesvakidasnje. Vazduh je preleo. Preporuka za ovaj apartman na Zlatiboru.

  2. Boravak u ovom apartmanu je nezaboravan.Poseduje sve da se čovek opusti i iživa.Prelepa priroda koja ga okružuje daje poseban doživljaj.Zlatibor je u maju mesecu predivan,sve je olistalo a zimzeleni daju čist vazduh i odmor za oči.Sam apartman pored sve udobnosti poseduje i finsku saunu pa je užitak konpletan.Preporuka za sve koji vole prirodu od porodice Ivković

  3. Mesto predivno u prirodi sa puno borova i jela.Ovde smo oporavili naše disajne organe i kompletan organizam.Smestajm je predivan i luksuzan ,poseduje finsku saunu a ispred apartmana je terasa na kojoj smo provodili prilično dosta vremena.Zlatibor treba da je ponosan na ovakva mesta gde nema solitera što čini ovaj ambijent planinskim.Sve preporuke od porodice Ilkić

  4. Predivan apartman sa svim uslovima za ugodan odmor.Poseduje sve što vam je potrebno za boravak,čak i saunu.Nalazi se nau naselju Kamalj gde je ruža vetrova odlična za disajne organe i ko boluje od štitne žlezda,kao ja.Boravak mi je pomogao u ublažavanju bolesti.Ovo pišem da nekom pomognem.Zlatibor je inače poznat po tome što je idealan vazduh ,na šta utiču mnogobrojni četinari ,kojih ovde ima puno. Stanislava

  5. Apartman je savrsen ima saunu ,okolina u borovoj sumi . Naselje Kamalj ima prednost sto nema gradilista kao u ostalim delovima Zlatibora.Domacini su uvek na usluzi .Pozdrav za domacine do sledeceg vidjenj.Pozdrav od Ilije sa porodicom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *