Početna » Smeštaj Vila Lux na Zlatiboru

Smeštaj Vila Lux na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Vila Lux

Smeštaj Vila Lux na Zlatiboru nalazi se u naselju Đurakovac, preciznije u Krfskoj ulici. Od centra Zlatibora, šetališta, dino parka, autobuske stanice apartmani su udaljeni oko 700 metara.

Vila poseduje nekoliko apartmana sa odvojenom spavaćom i dnevnom sobom koji mogu da ugoste 4 osobe, dva studio apartman za po 2 osobe i jedan apartman sa dve spavaće sobe koji može da ugosti 6 osoba.

Gostima vile Lux na Zlatiboru na raspolaganju je: internet, kablovska televizija, lcd tv, maksimalno opremljena kuhinja sa trpezarijom, kupatilo sa tuš kabinom, terasa sa garniturom za sedenje/ ne svi apartmani.
Grejanje u ovim moderno opremljenim apartmanima na Zltiboru je na struju/ norveški radijatori, tako da gosti mogu sami da podese željenu temperaturu.
Gostima obezbeđeno je parking mesto.

Cena smeštaja

Cena najma apartmana sa odvojenom spavaćom sobom za četiri osobe u vansezoni iznosi 30-35 eura, dok u sezoni apartman staje 40 eura.
 Cena studio apartman u vansezoni iznosi 25-30 eura, dok je u sezoni 30-35 eura.
Najam apartmana za 6 osoba u sezoni iznosi 55 eura dok je u vansezoni cena apartmana 45-50 eura.
Cena se menja u zavisnosti od dužine boravka.
Cene u toku novogodišnjuh praznika su veće za 50%-100%.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.

Kontakt informacije

Smeštaj Vila Lux na Zlatiboru