Početna » Smeštaj Zamak na Zlatiboru

Smeštaj Zamak na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Zamak

Smeštaj Zamak na Zlatiboru podseća na jedan čarobni dvorac iz bajke okružen borovom šumom koja mu daje svu toplinu i sjaj i gostima pruža potpuni ugođaj. Vila Zamak se nalazi u naselju Obudojevica preciznije u Bačijskoj ulici. Udaljena je od centra Zlatibora oko 300 metara, tačnije nalazi se pored kluba Satelit. Gosti vile mogu da koriste uz DOPLATU wellness i spa koji poseduje klub Satelit. 

Smeštaj se nalazi na 1.2.3. spratu porodične kuće. Grejanje u vili je centralno. U neposrednoj blizini smeštaja nalaze se restorani, kafići, šetalište, ketering Talija, adrenalin park kao i dino park, pijaca, autobuska stanica.  Vila se sastoji od 10 smeštajnih jedinica. Smeštaj Zamak može da ugosti 40 osoba.

Smeštaj Zamak na Zlatiboru poseduje:
-internet
-kablovsku televiziju
-lcd
-običan tv
-potpuno opremljenu kuhinju
-kupatilo sa tuš kabinom
-peškire
-posteljinu
-higijenski set
Gostima je obezbeđen parking odmah ispred vile.

Cena smeštaja

Cena studio apartmana za 4 osobe iznosi 25-30 eura.
Cena studia za 3 osobe iznosi 22-27 eura.
Cena studio apartmana za 2 osobe iznosi 20-25 eura.
Cena sobe sa svojim kupatilom iznosi 15-20 eura.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.

Smeštaj Zamak na Zlatiboru

Kontakt informacije