Početna » Smeštaj Zlatni bor na Zlatiboru

Smeštaj Zlatni bor na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Zlatni bor

Smeštaj Zlatni bor na Zlatiboru nalazi se u naselju Djurakovac, tačnije u ulici Jovanke Jeftanović. Udaljena je od centra Zlatibora svega 300 metara ili par minuta lagane šetnje. U blizini smeštaja nalzi se restoran Park, prodavnice, poslastičarnica. Svaka soba kao i studio apartman poseduje kuhinjski deo, frižider, kupatilo sa tuš kabinom i terasu.

Smeštaj poseduje i veliki apartman sa spavaćom i dnevnom sobom koji može da ugosti 6 osoba/ u spavaćoj sobi je francuski krevet i dva singl ležaja, u dnevnom boravku nalaze se dve fotelje na razvlačenje.

Vila Zlatni bor na Zlatiboru poseduje 7 studio apartmana i apartmana sa spavaćom sobom. Kvadratura studio apartmana za 2-4 osobe iznosi 25m2- 40m2. Pored svega navedenog smeštaj poseduje i restoran za 90 osoba u kojem se služi doručak na bazi švedskog stola, terasu za 40 osoba.
Smeštaj poseduje:
-internet, kablovsku televiziju, lcd tv, običan tv, posteljinu, peškire, fen za kosu, toaletni set.

Vila Zlatni bor na Zlatiboru ima centralno grejanje.
Smeštaj poseduje pet-friendly studio.
Gostima je na raspolaganju restoran sa izvrsnom hranom i prelepim ambijentom. Gostima je obezbeđeno parking mesto. Zlatibor 

Zlatibor:
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Cena smeštaja

Cene su izražene po osobi:
noćenje-2520 dinara
noćenje sa doručkom-2920 dinara.
Deca od 4-7 godina plaćaju 30 posto od pune cene usluge.
Deca od 7-10 godina plaćaju 50 posto od pune cene usluge.
Postoji mogućnost plaćanja karticama.
Odobravamo plaćanje na 6 meseci čekovima građana( za boravak najmanje od 5 dana).

Kontakt informacije

Smeštaj Zlatni bor na Zlatiboru