Početna » Smeštaj Zvezdano nebo lux na Zlatiboru

Smeštaj Zvezdano nebo lux na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Zvezdano nebo lux

Smeštaj Zvezdano nebo lux na Zlatiboru nalazi se u neposrednoj blizini samog šetališta. Ovaj komforni dupleks apartman može da ugosti 5 – 7 osoba. Smeštaj Zvezdano nebo lux u svom donjem nivou ima ugaonu garnituru, maksimalno opremljenu kuhinju, trpezariju sa stolom i stolicama, toalet, veliku balkon terasu.

U gornjem nivou apartmana nalazi se dve spavaće sobe, dnevna soba, kupatilo sa velikom kadom.
Gostima ovog luksuznog apartmana na Zlatiboru na raspolaganju je, internet, kablovska televizija, lcd tv, posteljina, peškiri, higijenski set.
Grejanje u smeštaju je centralno. Gostima je obezbeđen parking.

Cena smeštaja

Cena najma apartmana u sezoni iznosi 65 – 80 eura u zavisnosti od broja osoba.
Cena smeštaja u vansezoni iznosi 50 – 60 eura, takođe cena zavisi id broja osoba.
Cena u vreme praznika može biti promenjena.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije