Početna » Smeštaj Vanila centar na Zlatiboru

Smeštaj Vanila centar na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Vanila centar

Smeštaj Vanila centar na Zlatiboru se nalazi u samom centru, kod pijace i autobuske stanice. Apartmani su u ulici Miladina Pećinara. U ovom novoizgrađenom objektu nalaze se ova dva prelepo i moderno opremljena apartmana. Smeštaj Vanila centar se nalazi na 2. spratu, a zgrada poseduje lift. Svaki apartman u Vili 20 na Zlatiboru ima odvojenu dnevnu i spavaću sobu kao i kuhinju sa trpezarijom, tako da je svaki apartman pogodan za 4 osobe. Kuhinja je potpuno opremljena. Svaki apartman ima svoju terasu.

Smeštaj poseduje:

  • Internet,
  • kablovsku,
  • LCD-TV,
  • potpuno opremljenu kuhinju (šporet sa pločom i rernom, frižider i svo posuđe)
  • lift
  • parking mesto sa garažom

Zlatibor je gradsko naselje u Srbiji u opštini Čajetina u Zlatiborskom okrugu. Klima na Zlatiboru je alpska i subalpska.
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Cene smeštaja:

Cena najma apartmana :
 – vansezoni iznosi 35 eura po danu/noćenju.
– u sezoni iznosi 55 eura po noćenju

Kontakt informacije

Smeštaj Vanila centar na Zlatiboru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *