Početna » Smeštaj Vila Borko na Zlatiboru

Smeštaj Vila Borko na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Vila Borko

Smeštaj Vila Borko na Zlatiboru se nalazi u mirnom delu Zlatibora punom zelenila, tačnije u Vojvođanskoj ulici. Apartmani su udaljeni oko 600 metara od centra Zlatibora, jezera i pijace, tačnije par minuta lagane šetnje do svih zbivanja na Zlatiboru.
Vila poseduje tri apartmana od kojih dva imaju odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak, a treći je studio tipa i idealan je za 2-3 osobe.

U spavaćim sobama je francuski ležaj, a u dnevnom boravku krevet na razvlačenje tako da svaki apartman može da ugosti četiri odrasle osobe.
Ovi konforni apartmani poseduju potpuno opremljene kuhinje, kupatila, centralno grejanje, kao i Internet i lcd tv, kablovsku televiziju. 
Apartmani se nalaze na prelepo uređenom i prostranom dvorištu u kojem gosti mogu da provode vreme. Dvorište ima letnjikovac sa baštenskim setom. Parking je obezbeđen ispred vile.

Cena smeštaja

Cene apartmana u periodu jul, avgust, decembar, januar i februar su 35 eura po danu, a u vansezoni 25 eura. Postoji mogućnost dogovora za veći broj dana.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.

Kontakt informacije

Smeštaj Vila Borko na Zlatiboru