Početna » Vila Đakuzi lux na Zlatiboru

Vila Đakuzi lux na Zlatiboru

Vila na Zlatiboru Đakuzi lux

Smeštaj Đakuzi lux na Zlatiboru nalazi se u naselju Đurakovac. Od centra Zlatibora, autobuske stanice, marketa, šetališta, dino i adrenalin parka, restorana sa pravom domaćom zlatiborskom kuhinjom vila je udaljena  500 metra ili desetak minuta šetnje. Ova prelepa vila nudi nesvakidašnje uživanje svojim gostima jer se u apartmanima odmah pored kreveta nalazi ĐAKUZI kada u kojoj gosti mogu da uzivaju uz spcijalne svetlosne efekte. Smeštaj Đakuzi lux na Zlatiboru može da ugoati dve osobe/ poseduje francuski ležaj. Smeštaj se nalazi u prizemlju i 1.spratu porodične kuće.

Ova prelepa vila na Zlatiboru poseduje: kuhinju sa svim pratećim elementima koji su neophodni za prijatan boravak, kupatilo sa tuš kabinom, peškire, higijenski set, posteljinu, internet, kablovsku tv, lct tv, đakuzi kadu sa specijalnim svetlećim efektima, mini bar sa šankom, prelepo dvorište koje okružuje zelenilo i razno cveće, sa letnjikovcem i rostiljem, fontana uz koju gosti mogu da se opuste i uživaju posle dugih šetnji po Zlatiboru.

Gostima apartmana Đakuzi lux na Zlatiboru obezbeđeno je parking mesto ispred smeštaja kao i u samom dvorištu. Smeštaj je idealan za one koji vole romantiku i opuštanje. Toplo vam preporučujemo smeštaj Đakuzi lux na Zlatiboru.

Cena smeštaja

  • studio broj 1 iznosi 50 eura po danu
  • studio broj 2 iznosi 60 eura po danu
  • Cena studio apartmana može da se smanji ako se ostaje više od TRI noćenja. 

Zlatibor
– Ski centrar 
Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.

Kontakt informacije

Vila Đakuzi lux na Zlatiboru