Početna » Smeštaj Vila Ivan na Zlatiboru

Smeštaj Vila Ivan na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Vila Ivan

Smeštaj Vila Ivan se nalazi na Zlatiboru udaljenosti od oko 500 metara od centra Zlatibora, autobuske stanice i pijace. Tačnije ovi apartmani se nalaze u Viogorskoj ulici. Smeštaj poseduje više apartmana koji mogu da ugoste od dve do pet odraslih osoba. Vila takođe ima i restoran sa prelepom baštom u kojem gosti mogu da uživaju u raznim Zlatiborskim jelima. Grejanje  u vili je na struju. Gostima je obezbeđen parking.

Zlatibor je gradsko naselje u Srbiji u opštini Čajetina u Zlatiborskom okrugu. Klima na Zlatiboru je alpska i subalpska.
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…
– Kraljeva česma izgrađena je u znak sećanja na kralja Srbije Aleksandra 1.Obrenovića. Spomenik Miladinu Pećinaru, akademiku i velikanu moderne hidrotehnike u Srbiji, narod Zlatibora odužio se tako što je podigao spomen bistu pored Kraljeve česme.

Cene smeštaja :

Kontakt informacije

Smeštaj Vila Ivan na Zlatiboru