Početna » Smeštaj Vila Lux Boa na Zlatiboru

Smeštaj Vila Lux Boa na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Vila Lux Boa

Smeštaj Vila Lux Boa smeštena na Zlatiboru je takoreći u samom centru Zlatibora, udaljena na nepunih 100 m od pijace, autobuske stanice kao i svih dešavanja koje nudi Zlatibor. Apartmani su okruženi borovom šumom koja gostima Zlatibora omogućava izuzetan mir i tišinu. Vila Lux Boa gostima nudi tri izuzetno luksuzna i moderno opremljena apartmana od kojih su dva sa odvojenom spavaćom sobom i dnevnim boravkom i mogu da ugoste 4 osobe, a jjedan je dupleks apartman za 6 osoba. Vila nudi komforne de luks apartmane idealne za porodicu.

Svaki apartman ima potpuno opremljenu kuhinju (šporet sa ravnom pločom, frižider i svo potrebno posuđe), trpezariju i prostrano kupatilo sa tuš kabinom. U svakoj spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj i LCD-TV, a u dnevnom boravku prostrana ugaona garnitura i takođe LCD-TV.

Svaki apartman u Vili Lux Boa na Zlatiboru poseduje:

  • LCD-TV,
  • Internet,
  • DVD,
  • kablovsku TV,
  • fen,
  • sef i
  • centralno grejanje.

Takođe je gostima na raspolaganju terasa (koju ima svaki apartman). Na terasi je baštenski set na kojem gosti mogu da se odmore od dugih šetnji po Zlatiboru. Za automobile je obezbeđen parking kao i garaže.

Zlatibor 
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.

Cena smeštaja

Cene apartmana sa jednom spavaćom sobom (za 4 osobe) iznosi:
jul, avgust, decembar, januar i februar 55 eura po danu.
U vansezoni cena iznosi 40 eura po danu. 

Cena dupleks apartmana iznosi:
jul, avgust, decembar, januar i februar 65 eura po danu.
U vansezoni cena iznosi 55 eura po danu.
Moguć dogovor za 7 i više dana.

Kontakt informacije

Smeštaj Vila Lux Boa na Zlatiboru