Početna » Smeštaj Vila Megan lux na Zlatiboru

Smeštaj Vila Megan lux na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Vila Megan lux

Smeštaj Vila Megan Lux se nalazi nedaleko od hotela Mona na Zlatiboru u novoizgrađenom objektu.

Apartman poseduje: kablovsku TV, Internet, grejanje na struju, terasu, parking.
Svaki apartman u ovoj vili na Zlatiboru može da ugosti četiri osobe. Smeštaj poseduje odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak sa trpezarijom,potpuno opremljenu kuhinju i kupatilo.
U spavaćoj sobi se nalazi prostrani francuski ležaj a u dnevnom boravku ugaona garnitura na razvlačenje. Svaki apartman poseduje sopstvenu balkon terasu sa koje se pruža pogled na Zlatibor. Smeštaj je okružen borovima, sto gostima pruža dodatno uživanje i opuštanje na ovoj prelepoj planini.

Vilu čini nekoliko moderno opremljenih apartmana koji poseduju sve što je potrebno za jedan kvalitetan odmor.

Cena smeštaja

  • Cene apartmana u ovoj prelepoj vili su:
  • Decembar, januar, februar kao i jul,avgust 35-40 u zavisnosti od broja dana.
  • A cene u vasezoni su 30eura po danu.
  • Cene se neodnose na praznike kao sto su Nova godina, Prvi maj, Sretenje i sl.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.

Kontakt informacije

Smeštaj na Zlatiboru Vila Megan lux