Početna » Smeštaj Vila Stefan 1 na Zlatiboru

Smeštaj Vila Stefan 1 na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Vila Stefan 1

Smeštaj Vila Stefan 1 na Zlatiboru se nalazi u naselju Rasadnik na Zlatiboru, preciznije u Hajdučkoj ulici. Smeštaj je udaljen oko pola sata šetnje od centra Zlatibora i jezera. Smeštaj predstavlja idealno mesto za odmor i opuštanje jer se nalazi u mirnom delu Zlatibora koje je okruženo borovom šumom i zelenilom.

Apartmani se nalaze na 1000 metara nadmorske visine. Svaki apartman u vili Stefan 1 na Zlatiboru poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem, pomoćnim ležajem, dnevnu sobu, kompletno opremljenu kuhinju, hodnik, kupatilo sa đakuzi kadom i terasu sa baštenskim setom sa koje se pruža nesvakidašnji pogled na ceo Zlatibor

Apartmani poseduju:

  • Internet,
  • satelitsku TV,
  • centralno grejanje. Gostima je obezbeđeno parking mesto ispred samog objekta.

Cena smeštaja

Cena apartmana za decembar,januar i februar kao i jul,avgust je 35 eura po danu.
Cene smeštaja u vansezoni iznose od 25-30 eura, u zavisnosti od broja dana i broja osoba.
Cena smeštaja može biti promenejna za vreme praznika, Nova godina, 1.maj, Sretenje.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.

Kontakt informacije

Smeštajne jedinice Stefan 1

Poseduje hidromasažnu tuš kabinu i terasu.

Poseduje đakuzi kadu i terasu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *