Početna » Smeštaj Vila Stefan 2 na Zlatiboru

Smeštaj Vila Stefan 2 na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Vila Stefan 2

Smeštaj Vila Stefan 2 na Zlatiboru se nalazi u mirnom delu  na nadmorskoj visini od 1000 metara, tačnije u naselju Rasadnik. Od centra Zlatibora, jezera i autobuske stanice udaljen je oko pola sata šetnje. Vila ima prelepo dvorište sa sadržajem za decu.Svaka smeštajna jedinica poseduje terasu sa baštenskim setom, na kojoj gosti mogu da se odmore od dugih šetnji po Zlatiboru i da uživaju u prelepom pogledu na borovu šumu i drugo zelenilo.

Tri apartmana se sastoje od: dnevne sobe, potpuno opremljene kuhinje, spavaće sobe sa francuskim ležajem i standardnim ležajem, hodnika i kupatila sa đakuzi kadom.
Apartman koji se nalazi u potkrovlju ima dve spavace sobe kao i dnevnu sobu, kuhinju i kupatilo i pogodan je za šest osoba.
Vila  poseduje: dva TV-a, satelitsku TV, internet, centralno grejanje, parking.

Cena smeštaja

  • Cena najma apartmana, decembar,januar,februar kao i jul,avgust iznosi 35 eura po danu.
  • Cena smeštaja u vansezoni je 25-30 eura, u zavisnosti od broja dana i broja osoba.
  • Cena apartmana sa dve spavace sobe, decembar, januar, februar kao i jul, avgust iznosi 40-45 eura po danu.
  • Cena najma ovog apartmana u vansezoni je 35 eura po danu.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije

Smeštajne jedinice Stefan 2

Poseduje đakuzi kadu i terasu.

Poseduje đakuzi kadu i terasu.

Poseduje đakuzi kadu i terasu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *