Početna » Smeštaj Sunčana dolina na Zlatiboru

Smeštaj Sunčana dolina na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Sunčana dolina

Smeštaj Sunčana dolina na Zlatiboru se nalazi u ulici Jovanke Jeftanović, udaljena oko 500 metara od centra Zlatibora, pijace i jezera. Vila je okružena borovima i drugim sitnim rastinjem tako da gosti ove vile na Zlatiboru mogu potpuno da se opuste i rasterete od svakodnevnih životnih dešavanja.

Apartman ima dve spavaće sobe koje se nalaze na spratu (u jednoj sobi je francuski krevet, a u dugoj su dva singl kreveta) kao i veliki dnevni boravak u kome se nalazi krevet na razvlačenje. Takođe ima i potpuno opremljenu kuhinju (šporet sa četiri ringle, rerna, frižider kao i svo potrebno posuđe). U donjem delu apartmana se nalazi toalet i veš mašina, a na spratu je kupatilo. Grejanje u ovom konfornom apartmanu na Zlatiboru je na struju (radijatori). U sklopu apartmana nalazi se lepa komforna terasa sa baštenskim setom.

Smeštaj je na visokom prizemlju tako da je pogodan za decu kao i za starije osobe. U apartman može da se smesti šest osoba. Vila poseduje običan TV i sopstveni parking.

Cena smeštaja

Apartman se u sezoni, što podrazumeva decembar, januar, februar kao i jul, avgust, izdaje po ceni od 45 eura po danu (moguć dogovor za veći broj dana), a u vansezoni ovaj prelepi apartman se iznajmljuje po ceni od 35 eura (takođe moguć dogovor za veću broj dana).

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 

Kontakt informacije

1 thought on “Smeštaj Sunčana dolina na Zlatiboru”

  1. Apartmani Sunčana dolina na Zlatiboru se nalaze na oko 500metara od centra Zlatibora . Apartmani su opremljeni konpletno .tako da nam nije falilo ništa .Prostrani su ,praktično jedan veći stan.Pošto smo boravili malo duže brinulo nas je dali ima mašina za veš što je za ovaj apartman normalno da ima.Domaćini su krajnje ljubazni i predusretljivi te ih ovim putem pozdravljamo i preporučujemo. Porodica Glavaš

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *