Početna » Smeštaj Borov raj na Zlatiboru

Smeštaj Borov raj na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Borov raj

Smeštaj Borov raj na Zlatiboru se nalazi u najlepšem delu Zlatibora u naselju Kamalj. Smeštaj je od centra Zlatibora udaljen oko 600 metara ili desetak minuta lagane šetnje. Smestaj ima predivno konforno dvorište koje je puno zelenila i borove šume, što daje posebnu notu ovom smeštaju.

Smeštaj Borov raj na Zlatiboru gostima pruža apsolutni mir i potpuni ugođaj, naročito gostima koji su u svakodnevnim obavezama i stalnoj gužvi i žurbi. Smeštaj ima dva apartmana i jednu sobu sa svojim kupatilom. Soba sa svojim kupatilom može da ugosti dve – tri osobe, apartman sa odvojenom spavaćom sobom pogodan je za 4-6 osoba, studio za 2 osobe. Apartmani u kupatilu imaju kade, koje su dostupne kako za decu tako i za starije osobe .

Apartmani u svom sastavu poseduju:
-kuhinju sa svim potrebnim elementima koji su neophodni kako za kraći tako i za duži boravak, kupatilo sa kadama, peškire, posteljinu, internet, kablovsku televiziju, lcd tv, terasu sa baštenskim setom na kojoj gosti mogu da uživaju u borovini koja okružuje ovaj smeštaj.
Grejanje u apartmanima je centralno.
Gostima ovog smeštaja na Zlatiboru obezbeđeno je parking mesto kako ispred objekta tako i u samom dvorištu,

Gostima ove stavarno kvalitetne vile na Zlatiboru  u blizini je pešačka staza koja vodi do Čigote kao i do spomenika. Vazuh u ovom delu Zlatibora preporučuje se osobama koje boluju od štitne žlezde kao i onima koji su avanturističkog duha i vole duge šetnje po obroncima planine Zlatibor. Nedaleko od smeštaja nalaze se restorani, hoteli, marketi, pijaca, dino i adrenalin park i mnoge druge zanimljivosti koje nudi ovaj turistički centar.

Zlatibor 
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 

Cena smeštaja

Cena apartmana za 4 osobe sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom iznosi od 30-35 eura po danu.
Soba sa svojim kupatilom iznosi 25 eura.
Studio iznosi 30 eura po noćenju.

Kontakt informacije

Smeštaj Borov raj na Zlatiboru

apartman za 4 osobe sa odvojenom spavaćom i dnevnom sobom

Soba sa svojim kupatilom za 2 osobe. Poseduje terasu

Studio apartman pogodan za 2-3 osobe. Poseduje terasu