Početna » Smeštaj Radiša na Zlatiboru

Smeštaj Radiša na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Radiša

Smeštaj Radiša na Zlatiboru smeštena je nedaleko od instituta Čigota, na svega 300 metara, tako da je gostima koji dolaze da koriste usluge specijalne bolnice ova ustanova veoma blizu. U okviru Specijalne bolnice za bolesti štitaste žlezde i bolesti metabolizma Čigota nalazi se i Relaks centar sa bazenom, saunama, parnim kupatilom, solarijumom, hidro masažama .
Hotel raspolaze sa 183 smeštajne jedinice. Smeštaj je od centra Zlatibora, uatobuske stanice, šetališta, restorana, kafića udaljen oko 900 metara ili petnaest minuta lagane šetnje po borovoj šumi. Smeštaj je idealan za one koji vole prirodu, šetnje i opuštanje.

Vila raspolaze sa 7 apartmana od kojih su dva sa odvojenom spavaćom i dnevnom sobom pogodni za 4 osobe/ francuski krevet i krevet na sprat, a pet su studio apartmani za 2-3 osobe/ francuski ležaj ili dvosed na razvlačenje.. Svaki apartman u ovoj vili na Zlatiboru poseduje, potpuno opremljenu kuhinju sa trpezariskim stolom i stolicam , kupatilo sa tuš kabinom/ kadom.

Smeštaj poseduje:
internet, kablovsku televiziju, običan tv, kuhinju koja poseduje sve što je neophodno za boravak gostiju, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, peškire, posteljinu, higijenski set. Smeštaj Radiša na Zlatiboru nalazi se u prizemlju i 1. spratu porodične kuće.
Grejanje u ovoj vili na Zlatiboru je centralno.

Ono što daje posebnu lepotu apartmanima je prelepo i veliko dvorište koje je okruženo borovima i svakojakim zelenilom a iz dvorišta se pruža fantastičan pogled na svu lepotu Zlatibora. U dvoristu postoji roštilj sa letnjikovcem, ljuljaške za odrasle kao i za decu, stolovi i klupe na kojima gosti mogu da odmaraju posle dugih šetnji po Zlatiboru.
Smeštaj poseduje parking mesto.

Cena smeštaja

Cena apartmana za 4 osobe , sa odvojenom spavaćom sobom u sezoni iznosi 35 eura.
Cena apartmana za 4 osobe u vansezoni iznosi 30 eura po danu/ noćenju.
Cena može da se koriguje ako se ostaje veći broj dana.
Cena studia za 2-3 osobe u sezoni iznosi 25 eura po danu.
Cena studio apartmana u vansezoni iznosi 20 eura po danu/noćenju.

Kontakt informacije

Smeštaj Radiša na Zlatiboru